En son 26 Ocak 2024 tarihinde güncellendi.

Merhaba Savaşçılar!

15 Nisan 2022 Tarihinde çıktığımız Rise Online World – Aarvad Erken Erişim yolunda bizlerle olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz.

Galia ve Mantis sunucularıyla birlikte artık Rise Online World Official sürümünü sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.

Galia ve Mantis sunucuları 26 Ocak 2024 – 18:00’de sizlerle! İşte Galia ve Mantis sunucuları hakkında tüm merak ettikleriniz.

Galia ve Mantis sunucularına ön kayıt tarihi 23 Ocak 2024 23:00 Tarihinde başlayacaktır. Oyuncuların ön kayıt işlemini yapabilmeleri için hesabında aktif en az 1.000 Rise Cash bulunması gerekmektedir. (26 ocak 18.00’da kayıtlar herkese açık olacaktır.)

Ön Kayıt olan kullanıcılar Galia veya Mantis sunucusunda %5 XP, %2 Monster Def ve %2 Monster Attack Bonus özellikli 3 Günlük Regalia of Shadow ve 3 Günlük 3 adet Reset Scroll ödülü kazanacak.

Her hesap 1 sunucuda geçerli olabilir. Galia sunucusunda karakter oluşturan hesap, Mantis sunucusunda hesap oluşturamaz. Aarvad sunucusunda aktif hesabınız ile 2 sunucudan 1 tanesinde oluşturabilirsiniz.

Galia ve Mantis hakkında sıkça sorulan sorular

Soru 1- Galia ve Mantis Sunucularının Açılış Tarih ve Saati nedir?
Cevap 1- 26 Ocak 2024 – 18:00(GMT+3)’de Galia ve Mantis Sunucularımız erişime açılacak.

Soru 2- Galia ve Mantis sunucuları için Ön Kayıt süreci olacak mı? Şartları nelerdir.
Cevap 2- Galia ve Mantis sunucuları için Ön Kayıt süreci 24.01.2024 22:00 tarihinde başlayacaktır. 26.01.2024 tarihi 18:00’a kadar ön kayıttan yararlanmak için hesabınızda 1.000 Rise Cash bulunması zorunludur.. Hesabında belirtilen Rise Cash bulunmayan kullanıcılar 26.01.2024 18:00’de karakterlerini oluşturabilecektir. Hesabınızda bulunan Rise Cashleri daha sonra kullanabilirsiniz.

Soru 3- Galia ve Mantis Sunucuların Level Cap kaç olacak?
Cevap 3- Galia ve Mantis Sunucuları 1 Level olarak başlayacak Maksimum Level 75 olacak. İlerleyen aylarda tekrar Level Cap duyurulacak.

Soru 4- Aarvad sunucusunda hesabımızda yüklü olan Premium sürelerini yeni sunucularda kullanabilecek miyiz?
Cevap 4- Evet. Aarvad sunucusunda hesabınızda yüklü olan Premium sürelerini yeni sunucularda kullanabileceksiniz. Aarvad sunucusunda Mağaza Çantanızda oyuna göndermediğiniz Premium Hediyelerini yeni sunucularda kullanabilirsiniz.

Soru 5- Aarvad Sunucusunda hesaplarımızda olan Rise Cash bakiyelerimizi yeni sunucularda kullanabilecek miyiz?
Cevap 5- Evet. Aarvad sunucusunda yüklediğiniz ve hesaplarınızda yüklü olan Rise Cash bakiyelerinizi Galia ve Mantis sunucularında kullanabileceksiniz.

Soru 6- Aarvad sunucusunda satın aldığımız ancak mağazamızda çantada bekleyen ürünlerimiz yeni sunucularda geçerli olacak mı?
Cevap 6- Evet ancak burada belirli bir kısıtlama olacak. Aarvad sunucusunda kazandığınız hediyeler, harici Mağaza çantanızda olan tüm ürünleri kullanabilirsiniz.

Soru 7- Galia ve Mantis sunucularında Zindan Drop Oranları aynı mı olacak? Değişiklik gösterecek mi?
Cevap 7- Galia ve Mantis sunucularında işleyiş Aarvad sunucusundaki gibi olacak. Herhangi bir değişiklik olursa tekrar bilgilendirmesi yapılacak.

Soru 8- Galia ve Mantis sunucularında Craft Seviyeleri değişecek mi?
Cevap 8- Galia ve Mantis sunucularında Craft seviyeleri 40 Olarak kalacak.

Soru 9- Yeni sunucuların gelişiyle Aarvad sunucusu kapanacak mı?
Cevap 9- Hayır, Aarvad sunucusu kaldığı yerden devam edecektir.

Soru 10- Aarvad sunucusunda Twitch, oyun içi kazandığımız mağazamızda bulunan hediyeleri yeni sunucularda kullanabilecek miyiz?
Cevap 10- Hayır, kazandığınız ödüller sunucu bazlıdır, farklı sunucularda geçerli değildir.

Soru 11- Aarvad sunucusunda hesabımıza yüklü olan R.O.W.A sürelerini yeni sunucularda kullanabilecek miyiz?
Cevap 11- Hayır. R.O.W.A süreleri sunuculara özeldir.

Soru 12- Yeni sunucularda R.O.W.A her kanalda aktif olarak çalışacak mı?
Cevap 12- Hayır, yeni sunuculard R.O.W.A her kanalda aktif olmayacak. Her kampta 1. kamplarda aktif olmayacak. Gerek duyulduğu takdirde R.O.W.A çalışmayan kanalların sayısı artırılacaktır.

Soru 13- Yeni sunucularda Inferno Temple, Crystal Fortress War ve Blood Valley War etkinlikleri aktif olacak mı?
Cevap 13- Yeni sunucularda Inferno Temple, Crystal Fortress War ve Blood Valley War etkinlikler ilk girişte aktif olmayacaktır. Sırasıyla duyurularak aktif edilecektir.

Soru 14- Sunuculara girişte premium zorunluluğu bulunacak mı?
Cevap 14- Hayır, herhangi bir premium şartı bulunmayacak.

Soru 15- Yeni sunucularda krallık sistemi aktif olacak mı?
Cevap 15- Galia ve Mantis sunucuları 1. Ayını doldurduktan sonra Krallık aktif olacak.

Soru 16- Zindanlar sunuculara özel mi olacak? Tüm sunucularda zindana giriş yapabilecek miyiz?
Cevap 16- Zindan hakları hesaba özgüdür. Örneğin Aarvad sunucusunda zindan haklarınızı doldurduysanız Galia veya Mantis sunucusunda bir sonraki günü beklemeniz gerekmektedir.

Soru 17-Yeni sunucularda eşya yükseltme sınırı ve takı yükseltme sınırları olacak mı?
Cevap 17- Kıyafetlerde +8 Unique Upgrade /+8 Epic Upgrade / +8 Rare Upgrade / +9 Common Upgrade olarak başlayacak.
Takılarda +2 Rare Takı upgrade / +2 Epic Takı upgrade / +2 Unique Takı Upgrade olarak başlayacak.
Kıyafetlerde +9 Unique Upgrade / +9 Epic Upgrade / +9 Rare Upgrade Limiti 15 Şubat 2024 Tarihinde aktif olacak.
Takılarda +3 Rare Takı upgrade / +5 Epic Takı Upgrade / +5 Unique Takı Upgrade 15 Şubat 2024 tarihinde aktif olacak.

Soru 18- Galia ve Mantis sunucularından birbirinden farklı mı olacak?
Cevap 18- Hayır, yapısal olarak Galia ve Mantis sunucuları aynı olacak.