Sponsorlu Bağlantılar

Sonteklif Sponsorluğunda 700.000 TL Ödüllü 8v8 Party Turnuvası Başlıyor
Turnuva Genel Bilgi

Turnuvaya Galia sunucusundan 8 ve Mantis sunucusundan 8 ekip katılacaktır. Turnuva boyunca oyuncular kendi seviyeleri ve eşyalarıyla mücadele edecektir. Kayıt süreci 23 Mayıs 2024 Cuma günü saat 15:00’e kadar devam edecektir. Kayıt sürecinin sonunda Galia ve Mantis sunucularında bulunan klanların sıralamalarına göre ilk 15 ekip öncelikli olarak turnuvaya katılma hakkı elde edecektir. Ancak tüm ekipler kayıt olursa, ilk 8 ekibe öncelik tanınacaktır.

23 Mayıs 2024 saat 15:00’te resmi sitede bulunan sıralama sonuçları geçerli olacaktır.

Galia ve Mantis sunucularında birinci olan ekipler, turnuva sunucusunda BÜYÜK FİNAL maçını oynayacaktır.

Maç esnasında meydana gelen sorunlar için maç sırasında şikayette bulunulması gerekmektedir. Maç sonrası yapılan şikayet ve bildirimler dikkate alınmayacaktır. Maçlar sırasında GM ekibinin belirlediği arka plan kayıt programı açık olmayan veya maç sonu kayıtlarını tam teslim etmeyen takımlar, maçı kazansalar dahi elenecektir. Her maç sonunda 8 oyuncu program kaydını iletmek zorundadır.

Bir kullanıcının kural ihlali yapması, takımının elenmesine neden olacaktır. Ekipler, turnuva kayıtlarını form üzerinden yapacaklardır.

Turnuva kuraları 24 Mayıs 2024 tarihinde Twitch üzerinden yapılacaktır. İlk maçlar 25-26 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olup, her turnuva gününde 4 maç gerçekleştirilecektir. Turnuva süresince her turnuva gününün ilk 2 maçı Galia, son 2 maçı ise Mantis sunucusunda olacaktır. Diğer maçlar erken sonuçlanırsa, bir sonraki ekibe bilgi verilerek ekstra bir maç oynanabilir.

Rise Online - Sonteklif
Turnuva Kuralları

Turnuva Katılım Kuralları​

Takım Oyuncu Limiti: Katılımcı olan 8 takım, her biri tarafından belirlenen “8 Asıl ve 2 Yedek” oyuncu dışında herhangi bir oyuncu oynatma hakkına sahip değildir. Aksi takdirde, takım diskalifiye edilecektir.

Maç Formatı: 1. Tur ve 3. ile 4. lük maçları tek maç üzerinden yapılacaktır. Tek maçı kazanan takım bir üst tura yükselecektir. Yarı Final ve Final maçları “Best of Three (BO3)” formatında yapılacaktır, yani 2 galibiyete ulaşan takım oyunu kazanacaktır. Büyük Final ise “Best of Five (BO5)” formatında gerçekleştirilecektir.

Teleport Kuralı: Kırmızı ve Mavi alanların dışına çıktıktan sonra Teleport yeteneği aktif olmayacaktır.

Yetenek ve Ekipman Seçimi: Skill, stat ve eşya kombinasyonları katılımcı takımların sorumluluğundadır. Oyuncular aktif sunucularında kendi eşyalarıyla katılacaktır.

GM Müdahalesi: Maç esnasında herhangi bir hata olması durumunda, gm ekibi anlık müdahale edip maçı durdurabilir.

Seviye Şartı: Katılım için karakterlerin seviyesi +80 olmalıdır.

Karakter İsimleri ve Taglar: Oluşturulan karakterlerin isimleri benzersiz olmalıdır. Taglarda küfürlü, argo vb. kelimelerin kısaltmaları kullanılmamalıdır. Ayrıca, bir harf en fazla 2 defa yan yana gelebilir. Tekrar eden harflerden nickler kabul edilemez. RiseOnline RiiseOnline RiseeOnline vb.

Oyuncu Değişikliği ve Bağlantı Sorunları: Oyuncu bağlantı veya oyunla ilgili bir sorun yaşarsa, 2. kez oyundan düşerse, yerine yedek oyuncu dahil olmak zorundadır. Eğer yedek oyuncusu yoksa veya yedek oyuncular da bağlantı sorunu yaşarsa, maç 7 kişi ile devam edecektir.

Puana Etki: her öldürme takımına 1 puan kazandıracaktır.

Maç Süresi ve Kazanma Koşulu: Maçlar 10 puan üzerinden ve toplam 15 dakika sürecektir. 100 puana ilk ulaşan takım veya 15 dakika sonunda en fazla puana sahip olan ekip maçı kazanmış sayılacaktır.

Sınıf ve Nickname Kuralları: Katılımcıların belirttiği nickname ve sınıflar ile katılmaları zorunludur.

Her karakter sınıfından en az bir adet olması gerekmektedir.

  • Warrior sınıfından maksimum ve minimum 4 adet olması zorunludur.
  • Priest sınıfından maksimum ve minimum 2 adet olması zorunludur.
  • Mage sınıfından maksimum ve minimum 1 adet olması zorunludur.
  • Rogue sınıfından maksimum ve minimum 1 adet olması zorunludur.

Davranış ve Disiplin: Mücadele sırasında veya sonrasında rakipleri tahrik edici ve küçük düşürücü davranışlar sergilemek diskalifiye sebebidir.

Yönetim İnisiyatifi: Rise Online World ekibi, turnuvanın herhangi bir aşamasında kurallar dışında inisiyatif alma ve uygulama yetkisine sahiptir.

Not: BO3 formatında maç maksimum 3 harita karşılaşması sürecektir. 2 harita kazanan takım oyunu kazanacaktır. BO5 formatında ise maç maksimum 4 harita karşılaşması sürecektir. 3 harita kazanan takım oyunu kazanacaktır.

Turnuva Genel Bilgi
eQESnzU

Turnuvayı Twitch üzerinden Canlı Yayından takip edecek kullanıcılarımız için bilgiler:

Turnuva esnasında oyuncuların karşılaştığı, oynanışa engel olan herhangi bir sorun olması halinde tıklayabilecekleri ”Pause” butonu eklenmiştir. Ekranda sağ üst kısımda bulunacaktır.

Sonteklif Sponsorluğunda 700.000 TL Ödüllü 8v8 Party Turnuvası Başlıyor
Sonteklif Sponsorluğunda 700.000 TL Ödüllü 8v8 Party Turnuvası Başlıyor
Sonteklif Sponsorluğunda 700.000 TL Ödüllü 8v8 Party Turnuvası Başlıyor

Turnuva esnasında Takım Listelerini ekranın sağ ve sol köşelerinde görebileceksiniz.

Sonteklif Sponsorluğunda 700.000 TL Ödüllü 8v8 Party Turnuvası Başlıyor

Fikstür kura sonrası yayınlanacaktır.

Galia ve Mantis sunucularında ayrı ayrı 1. 2. 3. lük ödülleri dağıtılacaktır. Büyük Final karşılaşmasına ayrı ödül dağıtılacaktır.

Sonteklif Sponsorluğunda 700.000 TL Ödüllü 8v8 Party Turnuvası Başlıyor