Sponsorlu Bağlantılar

Turnuva

Merhaba Savaşçılar!

Oyuneks Sponsorluğunda 1.000.000 TL Ödül havuzlu 8vs8 Parti Turnuvası ile karşınızdayız! (Sonteklif sponsorluğunda yapılacak olan online turnuva ileri tarihe ertelenmiştir.)

Turnuva İstanbul’da TSYD E-Spor Eğitim ve Spor Merkezinde gerçekleştirilecektir.

iuLXBuR
RIk6qST
pYDuEgL

Takım Oyuncu Limiti: Katılımcı olan 16 takım, her biri tarafından belirlenen “8 Asıl ve 2 Yedek” oyuncu dışında herhangi bir oyuncu oynatma hakkına sahip değildir. Aksi takdirde, takım diskalifiye edilecektir.

Maç Formatı: 1. Tur ve 3. ile 4. lük maçları tek maç üzerinden yapılacaktır. Tek maçı kazanan takım bir üst tura yükselecektir. Yarı Final “Best of Three (BO3)” formatında yapılacaktır, yani 2 galibiyete ulaşan takım oyunu kazanacaktır. Büyük Final ise “Best of Five (BO5)” formatında gerçekleştirilecektir.

Turnuva Formatı: 1. Tur Maçları sonunda kaybeden takımlar ”Lower Bracket” seviyesine düşecek olup kazanmak için 1 şansları daha olacaktır. Yarı Final aşamasına kadar gelen 6 takım sonunda en yüksek puana sahip olan takım doğrudan Final biletini alacaktır. Kalan takımların yarı final maçlarının ardından Büyük Finale katılmaya hak kazanan son takım belirlenecektir.

Teleport Kuralı: Kırmızı ve Mavi alanların dışına çıktıktan sonra Teleport yeteneği aktif olmayacaktır.

Yetenek ve Ekipman Seçimi: Skill, stat ve eşya kombinasyonları katılımcı takımların sorumluluğundadır. Turnuva, özel Turnuva sunucusunda yapılacak olup eşit eşya ile olacaktır. Maçlar özel turnuva sunucusunda eşit eşya ile yapılacak olup, oyuncular kendi ekipmanlarını getiremeyecekler. Alanda bulunan ekipmanlar kullanılacaktır. Bilgisayarlarda sadece Rise Online World – Discord ve Teamspeak yüklü olacaktır.

GM Müdahalesi: Maç esnasında herhangi bir hata olması durumunda, GM ekibi anlık müdahale edip maçı durdurabilir.

Karakter İsimleri ve Taglar: Oluşturulan karakterlerin isimleri benzersiz olmalıdır. Taglarda küfürlü, argo vb. kelimelerin kısaltmaları kullanılmamalıdır. Ayrıca, bir harf en fazla 2 defa yan yana gelebilir. Tekrar eden harflerden nickler kabul edilemez. RiseOnline RiiseOnline RiseeOnline vb.

Oyuncu Değişikliği: Herhangi bir durumda yedek oyuncu girmesi gerekirse, takımın yedek oyuncusu yoksa maç 7 kişi ile devam edecektir.

Puana Etki: Her öldürme takımına 1 puan kazandıracaktır.

Maç Süresi ve Kazanma Koşulu: Maçlar 100 puan üzerinden ve toplam 10 dakika sürecektir. 100 puana ilk ulaşan takım veya 10 dakika sonunda en fazla puana sahip olan ekip maçı kazanmış sayılacaktır. Yarı Final ve Final maçları 15 Dakika üzerinden yapılacaktır.

Sınıf ve Nickname Kuralları: Katılımcıların belirttiği nickname ve sınıflar ile katılmaları zorunludur. Her karakter sınıfından en az bir adet bulunmalıdır. Warrior sınıfından minimum ve maksimum 4, Priest sınıfından minimum ve maksimum 2, Mage sınıfından minimum ve maksimum 1, Rogue sınıfından minimum ve maksimum 1 karakter bulunmalıdır.

Her karakter sınıfından en az bir adet olması gerekmektedir:

  • Warrior sınıfından maksimum ve minimum 4 adet olması zorunludur.
  • Priest sınıfından maksimum ve minimum 2 adet olması zorunludur.
  • Mage sınıfından maksimum ve minimum 1 adet olması zorunludur.
  • Rogue sınıfından maksimum ve minimum 1 adet olması zorunludur.

Davranış ve Disiplin: Mücadele sırasında veya sonrasında rakipleri tahrik edici ve küçük düşürücü davranışlar sergilemek diskalifiye sebebidir.

Yönetim İnisiyatifi: Rise Online World ekibi, turnuvanın herhangi bir aşamasında kurallar dışında inisiyatif alma ve uygulama yetkisine sahiptir.

Not: BO3 formatında maç maksimum 3 harita karşılaşması sürecektir. 2 harita kazanan takım oyunu kazanacaktır.

BO5 formatında ise maç maksimum 4 harita karşılaşması sürecektir. 3 harita kazanan takım oyunu kazanacaktır.

  • Turnuva ile ilgili ek bilgi almak için Discord üzerinden BEARFACTRhine veya LIFEREACT yetkili ekibe ulaşıp, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Katılmak isteyen ekipler aşağıdaki linke tıklayarak, Oyuneks sitesinden turnuva kayıtlarını tamamlayabilirler.

Turnuva kayıtları 16 takıma ulaştığı zaman kapatılacaktır.

Katılımcı ekipler aktif olarak oynayan klanlar arasından seçilecektir. Aktif olarak oynadıkları sunucularda bulunan karakterleri kontrol edilecektir.

H6wSSTe
TMDXSAs
VVBGlvY
Gt9iuKH
aQCyMf4
mdGEm5C

Turnuva esnasında oyuncuların karşılaştığı, oynanışa engel olan herhangi bir sorun olması halinde tıklayabilecekleri ”Pause” butonu eklenmiştir. Ekranda sağ üst kısımda bulunacaktır.

cU3rkSj
5TvDCLM
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Turnuva esnasında Takım Listelerini ekranın sağ ve sol köşelerinde görebileceksiniz.

IWAQpFN
pLPyq9R
kQUL4zC
HQV8L8V
uZf4gA9
cA2L31K
OGbQYde
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
H6wSSTe